Gibus Pergola

Azimut

Gibus Pergola

Azimut

Gibus Azimut er en pergola med uttrekkbart tak og innebygde sidevegger som kan fås i frittstående eller veggmontert versjon. Pergola-en beskytter mot UV-stråling og er vanntett, noe som gjør den perfekt for skiftende værforhold. Det kan leveres med glassvegger eller blokkerende persienner, som gjør uteområdet til et behagelig sted å være. Selve rammen har en anti-sprut funksjon som hindrer vannet som renner ned fra taket å sprute inn i selve pergola-en. Aluminiumsprofilene er pulverlakkert og skruene er i rustfritt stål. LED-spotter eller LED-striper kan fås som tilbehør i selve pergola-rammen.
Type: Frittstående/sidefestet pergola
Farge på konstruksjon: Antrasitt (RAL 7016), Bronse (matt), Antrasitt 416 Gibus, Corten Gibus, Light inox Gibus, Hvit (RAL 9010), Elfenben (RAL 1013), Brun (RAL 8017).
Farge på lameller: Antrasitt 416 Gibus, Light inox Gibus, Hvit (RAL 9010), Elfenben (RAL 1013).
Andre farger: Kan levers i mange ulike farger. Ta kontakt for detaljer.
Se ulike mål under konfigurasjon.

Kan leveres med Gibus motorisert system.

Vi leverer og monterer etter avtale.

Stilren pergola med uttrekkbart tak

Gibus Pergola - Azimut

Konfigurasjon

Hva synes du om disse?

Lignende produkter

Personvernet ditt er viktig for oss

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet, samt tilpasse innholdet for å gi deg en trygg og god brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon.